Har du fået nok af ekstreme slankekure og timelange træningsseancer… eller ved du bare ikke hvor du skal starte?

Få en sund og stærk krop uden timevis af træning og restriktive kostplaner med Silkeborgs førende personlige træner, der garanterer resultater eller pengene retur!

Hos Fortius Fitness Center for personlig træning i Silkeborg finder du personlige trænere af en høj kvalitet, så du kan forvandle din krop, og blive den stærkeste og sundeste version af dig selv.

Fortius Fitness er skabt af to af landets bedste personlige trænere Kasper V. Christensen og hans kone Joan Lang. Tilsammen stiller de med mere end 30 års erfaring i at føre deres klienter frem til deres mål uanset udgangspunkt.

Kasper er født i Illerup og voksede op i Lindevænget ved Søholt i Alderslyst, så både teenageårene og de unge år udspillede sig i Silkeborg, hvor han i sin tid uddannede sig til personlig træner efter at have fået smag for styrketræning i en ung alder, fordi han var træt af at være så tynd.

Det var også i Silkeborg, han begyndte at udvikle det koncept, som i dag bruges i alle Fortius Fitness’ centre for personlig træning, men det var imidlertid ikke så let at leve af at være personlig træner i Silkeborg på det tidspunkt, så Kasper besluttede at rykke teltpælene op og flytte til København i 2005, hvor han mødte Joan, som han senere stiftede såvel Fortius Fitness som familie med.

Da Joan mødte Kasper havde hun daglige smerter og hendes krop var nedslidt efter at have været fitnessinstruktør i årevis. Samtidig havde hun trods den megen træning fedtdepoter og appelsinhud, hun ikke kunne slippe af med, så styrketræningen reddede hende på flere punkter, men det var ikke nogen let omstilling for Joan i begyndelsen at skulle erkende, hvor meget skade og uhensigtsmæssig træning, hun havde udsat sin krop for gennem årene, at meget af det hun havde lært gennem tiden var forkert.

Men Kaspers metoder gjorde hende både smertefri og gav hende den tonede krop, hun drømte om, så hun slap af med sin appelsinhud, og stod nu med en flottere end hun havde før sine børnefødsler, så hun kastede sig begejstret ud i at uddanne sig hos Kasper, så hun kunne hjælpe andre med at opnå de samme fordele.

Efter den store succes med deres enkle metoder på Sjælland, besluttede parret at flytte tilbage til Jylland, og de bosatte sig i Ry i 2015, for det er ikke kun på Sjælland, at alt for mange spilder tid og penge på programmer og slankekure, der ikke virker eller kun giver kortvarige resultater, og både Joan og Kasper ved af erfaring, at intet er så frustrerende som at knokle uden at opnå resultater.

Han har selv brugt tusindvis af kroner i sine unge år på udstyr og kosttilskud som ingen effekt havde og timevis på at træne forgæves, fordi han fulgte råd, der viste sig at være dårlige i bedste fald og direkte modarbejde de ønskede resultater i værste fald.

Faktisk ved alle personlige trænere, der er tilknyttet Fortius Fitness, det også, for ingen af trænerne har opnået den krop, de har i dag uden at have måttet eksperimentere og fejle og være stødt på en masse blindgyder i form af misvisende informationer og forkerte råd på vejen.

Og det er en kæmpe fordel for dig, for det betyder, at du slipper uden om fejl, og kan lægge fokus på at komme i mål på en overskuelig måde, som allerede har hjulpet titusinder med at nå deres mål og drømmekrop ved hjælp af Fortius Fitness metoder.

Med en Fortius Fitness personlig træner i Silkeborg får du garanti for resultater eller pengene tilbage!

Konceptet har med sin kombination af superenkle kostprincipper og en ukompliceret tilgang til træning en bred appel, fordi der er tale om en miniuddannelse i at varetage sin egen træning hurtigt, og det er nemt at benytte i en travl hverdag.

Du kommer altså ikke til at hænge fast hos en personlig træner i månedsvis, fordi du er endt med et kompliceret program, og du vil typisk kunne klare dig med et forløb på en måned. Nogen har dog behov for et kortere eller længere forløb, men så sker det i samråd med os, for det vigtigste er, at du får det forløb der passer til dig.

Hos Fortius Fitness Silkeborg har din træner fokus på dig og dine behov, og har derfor kun et begrænset antal klienter i gang af gangen, og du kommer til at træne i lækre omgivelser med kvalitetsudstyr.

Personlig træning i Aarhus

Tusinder af danskere fra hele landet har allerede fået forandret deres liv efter at have været igennem en kropstransformation hos Fortius Fitness, så de er blevet befriet for smerter, gener eller uønsket fedt. Se hvad vores klienter fortæller om deres resultater og hvordan de har oplevet deres forløb med en af vores personlige trænere her.

Få tryghed og garanti med en personlig træner.

Fortius Fitness i Silkeborg er det eneste fitnesscenter i Silkeborg og omegnsbyerne Viborg og Herning, hvor personlig træning er kerneydelsen, og hvor der er garanti for resultater.

Fortius Fitness sikrer, at du får de bedste rammer og forhold for personlig træning, og du får dermed det maksimale udbytte af træningen. Du bliver ikke bare sendt ud med et program og stram kostplan under armen på egen hånd. Du får en miniuddannelse i at varetage din træning og kost på sigt.

Du kan endvidere vælge mellem at have din personlige træner for dig selv eller at træne sammen med en eller flere fra din omgangskreds med vores Team Fit løsning. Du kan eksempelvis vælge at træne sammen med et familiemedlem eller en ven eller veninde, så I kan støtte hinanden gennem forløbet og træne videre sammen bagefter.

Derfor kommer mange også langvejs fra for at få træning hos en af vores personlige trænere, og vi har fleksible forløb og løsninger, for dig der har langt til din nærmeste afdeling af Fortius Fitness.

Vi har bl.a. åbent alle ugens syv dage i tidsrummet kl. 6-22, så du har mulighed for at finde de tidspunkter, der passer ind i din uge – også hvis du skal køre fra en anden by i Jylland. Centret ligger kun omkring 1 times kørsel fra Randers, Holstebro, Skive, Ringkøbing, Vejle og Billund og kun en halv times kørsel fra Viborg, Herning og Bjerringbro.

Der er mange fordele ved at vælge personlig træning hos Fortius Fitness:

  • Du slipper for uvedkommende der står og glor og lytter med, mens du forsøger at fokusere på din træning, og at tale med din træner om de personlige og nødvendige ting i dit liv. Her skal du aldrig føle dig utilpas.
  • Du slipper for ventetid på det udstyr, du skal bruge
  • Du slipper for fælles omklædning og bad
  • Du har mulighed for at medbringe din baby og barnevogn

Og det er blot nogle af de fordele, du får ved at træne hos en Fortius Fitness personlig træner i Silkeborg, hvor du jo også får garanti for resultater.

Vælger du at kontakte os, vil du blive tilbudt en fuldstændig uforpligtende og gratis samtale med den personlige træner, der matcher dig bedst, så du kan se centret, og din personlige træner an og finde ud af, hvilken forskel vi kan gøre i dit liv.

Fortius Fitness Silkeborg center

Vælger du at gå videre og i forløb med en Fortius Fitness personlig træner i Silkeborg, finder du og din træner i fælleskab de tidspunkter, der passer ind i din hverdag, uanset om du foretrækker hverdag eller weekend, morgen eller aften, og dit personlige træningsforløb tilrettelægges ud fra dine behov og ønsker.

Hos os er det ikke dig, din familie eller arbejde der skal passe ind i indviklede træningsprogrammer eller stramme kostplaner – her skal kost og træning tilpasses dit liv.

Ønsker du at høre nærmere om, hvordan du kommer i gang med et forløb der transformerer din krop, kan du kontakte os kontakte os her eller du kan vælge at læse mere om vores effektive personlige træning.

FORVANDLING FOR LIVET
Dit spejlbillede om en måned er resultatet af, hvad du beslutter i dag!

Få din egen personlige fitness træner nu

Her finder du Fortius Fitness i Silkeborg samt alle vores øvrige centre.