Fortius Fitness Wall of Fame

Bliv overrasket over, hvor kort tid det tager at forvandle din krop fra svag til stærk, fra slasket til slank og fra tynd til tonet!

Læs nogle af mine klienters udsagn om, hvordan det er at komme i form med mig som personlig træner. Beretningerne rummer masser af utrolige forvandlinger af kroppen lige fra opbygninger af muskler til store vægttab samt masser af helbredsfordele.

Alle de fantastiske resultater er opnået helt uden brug af ekstreme metoder som slankekure, sult, kosttilskud og overdreven træning. Der er kun gjort brug af Fortius Fitness enkle strategier og letforståelige metoder.

“Joan er oprigtig og brænder for og tror på det hun laver, det smitter af på mig og motiverer mig i den grad”

Jeg lærte overraskende ting om, hvad der er effektivt og ineffektivt i træning

Erann fra København fik proffesionel træner hjælpJoan er oprigtig og brænder for og tror på det hun laver, det smitter af på mig og motiverer mig i den grad.

Man kan mærke at Joan ved hvad hun snakker om og at hun har stor erfaring.

Jeg lærte overraskende ting om, hvad der er effektivt og ineffektivt i træning.

Da dette handler om noget så vigtigt som kroppen, er det vigtigt for mig at min personlige træner er lyttende og forstående omkring min krops signaler og kan finde ud af at modificere, hvor der er brug for det. Det er Joan rigtig god til, og jeg har fået opbygget stor tillid til Joan, og følt mig tryg med hende som træner.

Jeg har trænet med Joan tre gange om ugen, men kontakten til hende stod åben døgnet rundt, hvis jeg havde brug for støtte, opbakning , eller råd omkring min kost. Også når jeg skulle beroliges over min krops respondance på hendes meget effektive træningsmetoder.”

Erann DD, Sanger, Hellerup  (*)

* Lovpligtig disclaimer: De enkelte resultater vil selvfølgelig variere alt efter den enkeltes vægt og grundform fra start.

“Jeg har fået en meget flottere krop end jeg nogensinde havde turde håbe på”

10 kg tabt på 10 uger*

Camilla fik succes med coach i Københabn“Jeg har trænet mange år i SATS, gået på næsten alle hold og fået lagt træningsprogrammer, uden nogensinde at nå til de mål jeg sukkede efter. Jeg tabte mig ikke, og blev ikke strammet op!

Jeg søgte hjælp hos Joan. Joan planlagde min kost og min træning hvilket var ret positivt. Bare efter få gange med Joan kunne jeg mærke, at jeg havde det bedre med mig selv og havde fået en stærkere krop.

Jeg døjede med nogle lændeproblemer, som jeg troede skulle være for livet. Det er helt vildt, at jeg er sluppet af med de problemer og i dag har en stærk og smertefri lænd. Det er endnu et bevis på at Joans træning er effektiv.

Har nu tabt over 10 kg. på godt 3 måneder, takket være Joans vejledning. Er helt vild med den måde hun gør det på!

Nu efter godt 4 måneder med Joan, er der sket den vildeste udvikling med min krop. Har ikke bare tabt mig, men er også blevet strammet op, fået flotte arme, flad mave og mindre numse.

Jeg har fået en meget flottere krop, end jeg nogensinde havde turde håbe på.

Joan vidste hele tiden at jeg ville få en flot krop, men det tog noget tid før jeg forstod, at det ikke bare var noget hun sagde, fordi hun skulle. Nu kan jeg se at hun havde ret, og at hun virkelig mente det.

Jeg er blevet super glad for at træne med Joan og kan KUN anbefale andre det samme. Du vil IKKE fortryde det.”

Camilla Alfastsen – 30 År, Søborg  (*)

* Lovpligtig disclaimer: De enkelte resultater varierer naturligvis alt efter den enkeltes vægt og grundform fra start.

Få din egen personlige fitness træner nu

“Jeg har opnået det resultat, som jeg havde drømt om i lang tid”

Genvandt motivationen*

Anita Hansen fi stor gavn af en træner fra Kbh“Jeg havde prøvet at tabe mig i lang tid. Prøvet med forskellige kure, men gav hurtigt op, da det ikke viste resultat. Det gik ikke særlig godt og jeg manglede motivationen.

Gennem min træning i Target Fitness kom jeg til at tale med nogle piger som talte begejstret om Joan – både kost og den personlige træning.

Jeg gik på nettet og fandt Joans hjemmeside. Det hun skriver passer præcis på mig, så jeg skyndte mig at booke en tid. Man kan jo også blot se på Joan, at hun må spise og træne korrekt.

Jeg mødte op og fik min kostplan og fik målt min fedtprocent, og så var det bare om at gå i gang.

Jeg har fulgt Joans kostplan og træning til punkt og prikke og har opnået det resultat, som jeg havde drømt om i lang tid.

Jeg kan varmt anbefale Joan til alle.”

Anita Hansen – 47 År, KBH  (*)

* Lovpligtig disclaimer: De enkelte resultater inden for vægttab, muskelmasse og fedtprocent varierer selvfølgelig alt efter den enkelte persons vægt og grundform ved start.

“Simpelt og super effektivt!”

Kom igang med træning på den rigtige måde*

Rikke Marie fik sig også en personlig coach“Tak for en fantastisk opstart Joan – jeg var gået i stå og savnede at være stærk, at mærke min krop…at være træt og øm efter at ha’ brugt mine kræfter!

Med din professionelle støtte og motivation kom jeg i gang på den helt rigtige måde for mig og ikke mindst for min krop!

Nu kører det – og jeg nyder det! Jeg har ikke prøvet denne slags træning før, men det er simpelt og super effektivt!

Jeg kan kun anbefale andre at bruge en personlig træner til at komme i gang med – især dig – det har for mig været den bedste vej videre.

Tak for det Joan.”

Rikke Maria Raaberg Egilsson – 39 år, Lyngby  (*)

*Lovpligtig disclaimer: Det samlede vægttab, den øgede muskelmasse og faldet i fedtprocenten varierer selvfølgelig alt efter den enkeltes vægt og grundform fra udgangspunktet.

Kontakt og book her

“På kun 1 uge tabte jeg 3 kg og sådan forsatte det stille og roligt. Efter tre uger kunne man virkelig se forskel”*

Kom i superform til ferien. Bedre teknik og hurtig fremgang

Alexandra fra Kbh, Hellerup“Joan har været en helt fantastisk stor hjælp!! Jeg er så glad for at jeg fandt hende og at hun fik mig igang og motiveret mig til at blive ved.

Mit træningsforløb var på tre ugers intens træning, da jeg gerne ville være fit for fight til en rejse.

Det var Joan frisk på, selvom det ville blive hårdt med en stram kost og træning 5 gange om ugen.

Jeg har altid haft det svært med kosten og har aldrig rigtig haft nok styrke til at quitte alt det usunde. Det har Joan virkelig hjulpet mig med, hun har fået mig til at kunne lide sund mad og skubbet mig den smule jeg havde brug for, for at kunne holde en sund kost.

Jeg er den type der har så svært ved at holde mig til en “slankekur”, men Joan har virkelig støttet mig hele vejen igennem og hvis jeg havde spørgsmål vdr. kosten eller noget andet, tog hun altid telefonen og hjalp mig!

Med kun tre uger til rejsen, var der ikke meget tid og spilde! Joan lagde et rigtig godt og varierende program for mig, som jeg var helt vildt tilfreds med og som jeg desuden stadig bruger! Jeg følte virkelig at hun havde styr på hvad hun gjorde og man kunne meget hurtig se fremskridt, det var helt vildt!

På kun 1 uge tabte jeg 3 kg og sådan forsatte det stille og roligt som de tre uger gik! Da de tre uger var gået, kunne man virkelig se forskel. Jeg har fået meget mere markeret arme, tyndere ben, tyndere talje, mave osv.

Jeg er dig evig taknemlig Joan. Er meget mere tilfreds med mig selv nu og du har givet mig et helt andet syn på kost og træning! Savner at du står og råber motiverende ting fra sidelinjen.

Kan KUN anbefale Joan, hun er helt igennem fantastisk til sit arbejde!!”

Alexandra Braagaard – 23 År, København  (*)

*Lovpligtig disclaimer: Vægttab, fremgang i muskelmasse og fald i fedtprocent varierer naturligvis alt efter startvægt og grundform ved forløbets begyndelse.