Fortius Fitness Personal Training Center

Kom hurtigt i mål i Fortius Fitness eget træningscenter

Se alle vores centre her

I Fortius Fitness har vi vores helt egne træningscentre, der KUN er for dig der er klient i Fortius Fitness.

Vores speciale er transformation af kroppen og livsstilændringer.

FORTIUS FITNESS PERSONALTRAINING CENTER er et af få fitnesscentre i landet, der først og fremmest er specialiseret i at udbyde personlig træning, og ikke bare er et center, hvor alle og enhver kan komme ind fra gaden og træne.

Derfor er vi noget helt særligt i fitnessmiljøet.

I vores træningscentre får du en usædvanlig høj standard både, når det gælder trænere, træning, udstyr og omgivelser.

fortius-fitness-traening-center

Vi valgte i sin tid at udleve vores drøm om, at Fortius Fitness skulle have sine helt egne træningscentre, kun for personlig træning, fordi forholdene for personlige træning ikke er optimal i de almindelige fitnesscentre. Vi ville gerne kunne tilbyde de bedste rammer for den kvalitetstræning, som vi drømte om at give vores klienter.

Der er rigtig mange gode fitnesscentre derude, men såvel vi, som vores klienter, oplevede igen og igen forhold, der besværliggjorde træningssessionen, og det passede dårligt sammen med vores filosofi om, at personlig træning er en investering, som du foretager for dit helbred og din fremtid, og derfor skal det foregå under forhold, der sikrer at du får mest muligt ud af din træning.

Desværre gjorde forholdene i de traditionelle fitnesscentre det ofte meget svært eller direkte umuligt at have en ordentlig personlig træningssession. Blandt de problemer vi stødte på var, at udstyret, som klienterne havde behov for, konstant var optaget – især i ”myldretiden”.

Og så var vores klienter nødsaget til at bruge dyrebar træningstid på at stå i kø og vente eller at droppe den mest optimale øvelse til fordel for en mindre effektiv, fordi det trods alt var bedre at blive holdt i gang end at spilde en hel træningstime på at stå i kø.

Samtidig oplevede vi ofte, at vores klienter følte sig generet af folk der stod og gloede, og at træningssessionen tit blev forstyrret af udefrakommende. Det irriterede ikke kun klienterne – det irriterede også os.

Særlig svært var det for de af klienterne, der havde behov for efterfødselstræning, og som havde brug for at have deres baby med.

Og dertil kom så, at klienterne derefter også tit måtte stå i kø i evigheder for at kunne komme i bad i store fællesrum, der gør det svært, for de der er generte.

Det sker ikke i et Fortius Fitness træningscenter!

Vores træningscenter er forbeholdt vores klienter, for det er den eneste måde at sikre de absolut bedste forhold for personlig træning. Vi ønsker med hvert af vores centre at skabe de helt perfekte omgivelser for personlig træning, hvor klienten og træneren kan arbejde uforstyrret og dermed nøjes med at fokusere på træningen frem for, hvad der foregår omkring dem.

Vores klienter skal aldrig føle sig utilpas, føle skam eller frygte at der står en stor skare og glor.

Du skal altid kunne tale frit hos os!

Når du investerer i personlig træning, skal du have det bedste. Både når det gælder omgivelser, udstyr, trænere og ikke mindst selve træningen.

Uanset hvilket center du vælger, og uanset hvilken af vores superdygtige personlige trænere, du træner med, får du samme forhold.

Du kan læse mere om Fortius Fitness trænere her.

Men det er ikke kun kvaliteten af træning, vi sætter højt – efter hver session spritter træneren udstyret af, så det er helt rent til den næste. Her kan alle klienter føle sig trygge, da det ikke er op til den enkelte at huske at gøre rent efter sig, sådan som det forholder sig i mange almindelige fitnesscentre.

10 gode grunde til at FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER er det bedste valg:

  • Du har garanti for resultater eller penge retur.
  • Med den mest optimale træning, når du dit mål så hurtigt som muligt.
  • Du og din træner har alt det udstyr, I skal bruge til rådighed, så du slipper for kø, ventetid og forstyrrelser.
  • Din certificerede personlige træner lever efter præcis samme koncept, som hun eller han ønsker at lære dig.
  • Hvis du ønsker det, har du mulighed for at træne sammen med din veninde, din ven, din kæreste eller din ægtefælle, så I kan støtte hinanden gennem forløbet.
  • Kun vores klienter har mulighed for at træne i FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER. Der står ikke en stor kødrand og glor, mens du forsøger at koncentrere dig.
  • Du vil få den optimale træning på de tidspunkter du ønsker.
  • Du har ofte mulighed for selv at vælge, hvilken musik du helst vil træne til.
  • Vi har kun det bedste og mest effektive udstyr på markedet, så du undgår overflødige træningsmaskiner, der skaber forvirring.
  • Tog og bus stopper i gåafstand og der kan parkeres ved døren. Sådan finder du os.
traening-center-i-Kobenhavn

Det latinske ord ”fortius” betyder styrke. Vi mener, at styrke er fundamentet for alt i livet, fordi den fysiske styrke smitter af på både helbred, selvtillid og viljestyrke.

Vores træningscenter beskæftiger sig kun med personlig styrketræning, fordi den type træning, kombineret med den rette kost, er den absolut bedste metode til at skabe og vedligeholde en sund og stærk krop livet igennem.

Tusindvis af tilfredse klienter har allerede været gennem et af vores træningsforløb. Læs et lille udsnit af vores klienters oplevelser med mig som deres personlige træner her.

Fortius Fitness historie

Fortius Fitness opererede i begyndelsen kun på nettet og startede i 2009 som et projekt ved siden af arbejdet som personlige trænere i de almindelige fitnesskæder.

Vores mål er i dag fortsat at guide vores klienter igennem junglen af (mis)information, og give dem enkle strategier og værktøjer, der skaber hurtige resultater, og som med lethed kan passes ind i en travl dagligdag.

Vi valgte i 2011 at grundlægge Fortius Fitness som en selvstændig virksomhed med personlig træning efter samme koncept, mens vi lejede os ind hos de traditionelle fitnesscentre.

Det blev så stor en succes, at drømmen om FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER allerede blev realiseret i januar 2014, da vi åbnede som personlig træner i København – nærmere bestemt i Søborg.

Se alle vores centre her.

Træning i København med Kasper og Joan
Fortius Fitness er grundlagt af personlig træner Joan Lang og personlig træner Kasper V. Christensen. Hver især har de mere end 20 års erfaring med personlig træning.

FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER skal inspirere og motivere til at mål ikke bare nås, men sættes højere.

Vi glæder os til at tage imod dig og hjælpe dig til at få din ønskekrop

Træningscenter i København