Personlig træner Århus

Har du fået nok af ekstreme slankekure og endeløs træning… eller ved du bare ikke hvor du skal starte?

Århus førende personlige trænere gør op med myterne og viser vejen til en sund, stærk og flot krop med enkle og lette strategier

Mit navn er Joan Lang, og jeg er stifter af Fortius Fitness og en af Danmarks og Århus førende personlige trænere.

Det er jeg bl.a., fordi jeg har prøvet, hvor forvirrende det er med alle de modstridende kostråd og fitnessmyter, som vi støder på til daglig, og fordi jeg benytter et koncept helt uden fanatisme.

Personlig træner fra Århus

Det koncept har hjulpet tusindvis af almindelige mænd og kvinder til at opfylde deres drøm om en veltrænet, sund og stærk krop og reddet mit eget helbred i sin tid, og i dag træner jeg KUN 2-3 gange om ugen og spiser efter de samme simple kostprincipper, som jeg vil lære dig.

Men inden jeg fandt frem til de metoder, der gør det muligt at træne og spise effektivt og ukompliceret, var jeg tæt på at ødelægge mit helbred med alt for meget cardio-træning.

Dels på grund af mit daværende arbejde, og fordi det syntes fuldstændigt umuligt for mig at få den krop, som jeg drømte om – især efter flere børnefødsler og en alder der var tættere på fyrre end på tredive år.

Jeg var blevet tyndfed og havde så mange smerter i ryggen, at jeg ikke kunne komme ud af sengen om morgenen.

Det på trods at jeg underviste i fitness, og havde gjort det i det meste af mit liv!

I Fortius Fitness, får du et koncept der hjælper dig, uanset om du ønsker at opbygge muskler, tabe vægt, komme i form til en bestemt begivenhed, ønsker en livsstilsomlægning eller bare gerne vil have et godt helbred i al almindelighed.

Og jeg er ikke bleg for at love dig, at du får den bedste personlige træning i Danmark!

Faktisk er jeg så sikker, at jeg tør, at sige:

Garanti for resultater… eller pengene retur!

Fortius Fitness personlige trænere i Århus får klienter fra hele Jylland, fordi mange allerede har forsøgt sig med alt, hvad der var tættere på uden at få de resultater som de ønskede og fordi vi som nogle af de få personlige trænere i Danmark ligefrem giver GARANTI for, at du får resultater.

Og det siger sig selv, at vi ikke ville kunne blive ved med at have succes, hvis ikke vi rent faktisk leverer det, vi lover.

Men det er ikke en tilfældighed, at netop vi har kunnet hjælpe folk der i årevis ellers har kæmpet frustreret for at opnå resultater, der er udeblevet.

Alle vores personlige trænere har nemlig stået med de samme frustrationer og været utilfredse med deres egne kroppe og irriterede over manglende resultater, ligesom vores klienter.

I dag er min krop stærk, tonet og veltrænet, men det har ikke altid været sådan. Som yngre var jeg tæt på at slide min krop op med kredsløbstræning i mit daværende job som fitness- og holdinstruktør. Det var til sidst så slemt at jeg, som følge af smerter, måtte kravle ud af sengen om morgenen og gå regelmæssigt til fysioterapeut.

Jeg måtte have hjælp, og fik det hos min medstifter af Fortius Fitness, personlig træner Kasper V. Christensen, der har skabt konceptet på baggrund af sine egne frustrationer og problemer med sin krop som ung.

Endelig fik jeg den smertefri, stærke og sunde krop, som jeg havde så hårdt brug for og samtidig forsvandt de irriterende buler af fedt, som jeg havde trods mit superaktive liv.

Personlig træner kvinde Århus

Det var noget af en brat opvågning, at jeg havde brugt så meget tid, energi og penge på at træne forgæves i årevis, spist helt forkert og endda skadet min krop, men den nye lærdom gav mig blod på tanden, og jeg uddannede mig hos ham og høstede bl.a. flere præmier ved fitnesskonkurrencer i en moden alder og efter flere fødsler.

I dag har jeg trænet tusindvis af klienter i de strategier, som vi benytter os af i Fortius Fitness.

Læs hele min historie her.

Hvad får du med en Fortius Fitness personlig træner i Århus?

Vores personlige trænere i Århus sørger for, at du får en korrekt og grundig undervisning én gang for alle, så du lærer at gennemskue myter, fitnessdiller og billige salgstricks fremover. Så slipper du også for at spilde både penge og tid på programmer, slankekure, kosttilskud og gadgets, der ikke lever op til, det de lover.

Hos os får du kontrol over din form og dit helbred, og vi lærer dig, hvad der er sandheden om såvel træning som kost, så du kan blive den sundeste og stærkeste version af dig selv helt uden at træne i timevis og at være tvunget til at spise efter en stram kostplan.

Ingen af vores personlige trænere – heller ikke Kasper og jeg – har kunnet undgå at rende ind i forkerte fakta, virkningsløse kosttilskud, falske informationer og dårlige råd på vej til vores drømmekrop.

Vi har alle prøvet at spilde tid og energi på virkningsløse eksperimenter med kosten og formålsløse øvelser og været frustrerende over alt det arbejde, som vi har lagt i kost og træning, uden at det kunne ses eller mærkes gennem årene.

I bedste fald har vi spildt tid og penge. I værste fald er vi kommet til at skade os selv undervejs.

Så vi ved, hvordan du har du har det!

Heldigvis betyder alle de fejl, vi har begået og lært af, at du slipper for begå de samme fejltagelser, og at du kan nøjes med at have fokus på at opnå dine mål på en effektiv og overskuelig måde i stedet.

Vores kombination af en ukompliceret tilgang til træning og enkle kostprincipper betyder, at konceptet nemt kan passes ind i en hektisk dagligdag, og i Fortius Fitness center for personlig træning i Århus finder du en høj standard inden for både træning, personlige trænere og omgivelser.

Se hvad vores klienter synes om deres forløb og resultater som f.eks. store vægttab og vores personlige trænings – og koststrategier her.

Personlig træning i Aarhus

Din Fortius Fitness personlige træner i Århus giver dig en helt anden tilgang til kost og træning.

Vores koncept giver dig resultater, som du måske kun tør at drømme om. Og det er uanset din alder, og om du har træningserfaring eller ej. Det har vores enkle og gennemtestede metoder bevist gang på gang.

Vores personlige trænere giver dig alt det, du har brug for, så dit projekt bliver en succes, uanset om det handler om at få hjælp til at tabe sig, opbygge muskelmasse eller begge dele.

Din succes er vores succes!

Lær kost- og træningsstrategier, der fungerer selv i en travl hverdag.

Du behøver hverken at forsage slik, kage eller dine favoritretter eller at nedprioritere din karriere, dine børn eller dine fritidsinteresser til fordel for din træning, og vi og vores personlige trænere lever også efter disse principper i deres travle hverdag.

Vi bryder os ikke om fanatisme, og vi trækker derfor heller IKKE en ekstrem livsstil ned over hovedet på dig. Vores kost- og træningsstrategier er skruet sammen på en sådan måde, at de arbejder med og for dit liv og er realistiske.

Vi har utallige succeshistorier bag os, så tag gerne et kig på, hvordan andre har oplevet at være i forløb hos os og se, hvordan du kan opnå de resultater, du drømmer om.

personlig fitness træning

Vi går ind for kvalitet frem for kvantitet, og derfor kan Fortius Fitness og den enkelte personlige træner kun modtage ganske få klienter af gangen.

Personlig træning er en investering i dit liv og helbred, og derfor fortjener du rådgivning af den højeste kvalitet og at der er tid og ro til dig så alt, hvad du skal koncentrere dig om er at træne dig til de resultater, som du ønsker.

Vi har ofte kun enkelte ledige pladser, og vi er i perioder tvunget til at oprette ventelister. Til gengæld er vores center for personlig træning i Århus KUN for Fortius Fitness’ klienter, så du og din personlige træner aldrig skal generes af en kødrand der står og glor eller stå i kø og vente på at det udstyr, som du har brug for bliver ledigt.

Du skal ikke skamme dig eller føle dig utilpas, og derfor sikrer vi de bedste rammer både for dig og din personlige træner i vores personlige træningscenter FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER.

Læs mere om centret, min historie og vores koncept på mit website eller kontakt os her, så du kan komme godt i gang med din egen kropstransformation hos en af vores dygtige personlige trænere i Århus.

FORVANDLING FOR LIVET
Dit spejlbillede om en måned er resultatet af, hvad du beslutter i dag!

Få din egen personlige fitness træner nu

Her finder du Fortius Fitness i Århus samt alle vores øvrige centre.